Πολιτική επιστροφών

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντων

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους , με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών.

* ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επιστροφή πραγματοποιείται πάντα με την ίδια Courier που παρελήφθη το προϊόν.

Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει να συμπληρώσει το δελτίο επιστροφής που βρίσκεται μαζί με την απόδειξη που θα παραλάβει ή να επικοινωνήσει με το savvasprint.gr τηλεφωνικώς ή και να στείλει e-mail στο info@savvasprint.gr.

Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι: Σαμαρτζίδης Σάββας, Τσαλοπούλου 14 Σέρρες, ΤΚ 62122, Τηλ. 2321 027494

Όροι επιστροφής

Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κλπ). Σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό.

Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το savvasprint.gr υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή ενός προϊόντος για ανταλλαγή με άλλα, επιβαρύνουν τον αγοραστή. Κάθε επιπλέον επιστροφή τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν το πελάτη.

Διατηρούμε το δικαίωμα να επιστρέψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν συμφωνούν με τους Όρους Επιστροφής που αναγράφονται παραπάνω. Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε το κόστος αποστολής.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Δεκτές αλλαγές ή επιστροφές προϊόντων δε γίνονται δεκτές στην περίπτωση που το προϊόν είναι εξατομικευμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Για παράδειγμα μια κούπα με φωτογραφία, ή  μια μπλούζα με φωτογραφία ή οποιοδήποτε αντικείμενο που φέρει την «υπογραφή» του πελάτη. Δεκτές αλλαγές και επιστροφές γίνονται μόνο σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης όπως σφραγίδες αυτοκατασκευαζόμενες, σφραγίδες αριθμών, ρόυχα χωρίς στάμπα κτλ.

Ελαττωματικά προϊόντα

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα εντός ενός (1) μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης.

Στην επιστροφή και στην νέα αποστολή των ελαττωματικών προϊόντων, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με κανένα κόστος αποστολής. Εάν προκύπτει διαφορά στην τιμή του νέου είδους, την επιβαρύνεται ο πελάτης.