Σχετικά με μας

Το κατάστημα SavvasPrint ξεκίνησε τις υπηρεσίες του το 2010 με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη. Αρχή μας είναι η διαφάνεια, η αμεσότητα, η εξυπηρέτηση με τον καλύτερο τρόπο και στόχος είναι οι πελάτες μας να μείνουν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες πρώτων υλών στην Ευρώπη και Αμερική όπως η Trodat, Lasermark, Rowmark, και με μηχανήματα άριστης τεχνολογίας όπως Epilog Laser, Roland, Develop printing solutions, Kyocera, Epson. Τον Σεπτέμβριο του 2023 αγοράσαμε το νέο μας μηχάνημα για την κατασκευή custom ρούχων από την κορυφαία εταιρεία Roland το οποίο προσφέρει μοναδική ποιότητα εκτύπωσης καθώς και εξαιρετική αντοχή στα πλυσίματα των ρούχων.

Το κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο των Σερρών, στην οδό Τσαλοπούλου 14, με ιδιοκτήτη τον Σαμαρτζίδη Σάββα και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο κέντρο εκτύπωσης που παρέχει όλες τις επιλογές σχετικά με τη διαφήμιση και την υποστήριξη ενός πελάτη.

Ενδεικτικά, το κατάστημα παρέχει σφραγίδες με χάραξη Laser σε πέντε μόνον λεπτά της ώρας, κάθε τύπου εκτυπώσεις ψηφιακές και offset, εκτυπώσεις κάθε είδους sublimation σε κούπες, θήκες κινητών, μαξιλαροθήκες, κάδρα, κορνίζες, ρολόγια τοίχου, καπνοθήκες, μπρελόκ κτλ. Εκτυπώσεις σε μπλουζάκια, φόρμες, μπουφάν, παντελόνια καθώς και αυτοκόλλητα κάθε τύπου για βιτρίνες καταστημάτων ή αυτοκόλλητα οχημάτων.

Το κατάστημα μας εξειδικεύεται επιπλέον και στην κατασκευή ιστοσελίδων κάθε τύπου αλλά και σε custom εφαρμογές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας για να δείτε τα πακέτα που προσφέρουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας κλικ εδώ