Άρθρα - νέα

Νέα για το Seo

Seo news

Νέα για το seoSeo news

Seo news, μέχρι πρόσφατα, οι μέγιστοι επιτρεπόμενοι χαρακτήρες στην ετικέτα meta description ανερχόταν στους 160. Τώρα, είναι μέχρι 320, πράγμα που σας επιτρέπει καλύτερη εμφάνιση της περιγραφής σας και ευκολότερη κατανόηση από τους υποψήφιους πελάτες σας.

Ακολουθεί η δήλωση που κυκλοφόρησε: “Κάναμε πρόσφατα μια αλλαγή για να παρέχουμε πιο περιγραφικά και χρήσιμα αποσπάσματα, για να βοηθήσουμε τους χρήστες να κατανοήσουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι σελίδες σχετίζονται με τις αναζητήσεις τους.”

Έτσι, θα πρέπει να περάσετε από όλες τις ιστοσελίδες σας και να ενημερώσετε το κείμενο περιγραφής meta; Οχι. Στην πραγματικότητα, ο Danny Sullivan της Google συνιστά να μην ακολουθήσετε αυτήν την πορεία δράσης. Διαφωνώ λίγο, αλλά θα επιστρέψουμε σε αυτό.

Τα καλά νέα όμως είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ενέργεια. Γιατί; Θυμηθείτε: Η Google θα εξαγάγει ένα απόσπασμα αναζήτησης από τον ισότοπο σας που σχετίζεται με το ερώτημα του χρήστη. Θα επωφεληθεί από το διευρυμένο μήκος που είναι διαθέσιμο για να παρέχει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες στο χρήστη.

Με άλλα λόγια, κερδίζετε χωρίς να κάνετε τίποτα. Ωστόσο, για τις μελλοντικές αναρτήσεις ιστολογίου και τις σελίδες προορισμού, πιθανότατα θα πρέπει να γράψετε μια περιγραφή meta που να υπερβαίνει τους 160 χαρακτήρες. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπείτε στη σελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας.

author-avatar

About Σάββας Σαμαρτζίδης

Ονομάζομαι Σαμαρτζίδης Σάββας και είμαι ιδιοκτήτης της επιχείρησης SavvasPrint από το 2010. Έχω σπουδές στην πληροφορική και στην ανάπτυξη εφαρμογών βάσεων δεδομένων. Επίσης έχω πιστοποιημένο πτυχίο ως ειδικός εφαρμογών με πολυμέσα. Στόχος μου είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών.