Άρθρα - νέα

Seo check

Seo check

Seo checkSeo check

Seo check tips από τη Savvasprint. Φτιάξτε το seo της ιστοσελίδας σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης στη google. Ένα site είναι καλό να έχει σωστές πληροφορίες και εύκολο περιεχόμενο για τις μηχανές αναζήτησης. Πολλά πράγματα που θεωρούμε ασήμαντα η google τα λαμβάνει σοβαρά υπόψιν της κατά την αναζήτηση.

Μερικά tips για να βελτιώσουμε το seo της σελίδας μας είναι τα παρακάτω:

 1. Σωστός τίτλος ιστοσελίδας
 2. Σωστή meta περιγραφή
 3. Επικεφαλίδες H1 και H2
 4. Περιεχόμενο στην παράγραφο που να έχει καλή περιγραφή
 5. Λέξεις κλειδιά που να εμφανίζονται στον τίτλο seo και στις κεφαλίδες
 6. Οι εικόνες του site να έχουν alt κείμενο
 7. Χαμηλού μεγέθους εικόνες για να αυξηθεί η ταχύτητα του site
 8. Χρήση canonical url
 9. Χρήση εσωτερικών και εξωτερικών συνδέσμων
 10. Χρήση ασφαλούς σύνδεσης σελίδας.
 11. Χρήση κοινωνικών δικτύων

Το κατάστημα μας εξειδικεύεται στο χώρο των σφραγίδων από το 2010. Κατασκευάζουμε σφραγίδες όλων των τύπων με τεχνολογία Laser μέσα σε πέντε λεπτά. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται μέσα σε 24 ώρες και με πολλούς τρόπους εξόφλησης. Δείτε περισσότερα για τις σφραγίδες πατώντας εδώ. Αν θέλετε να παραγγείλετε και να φτιάξετε μόνοι σας μια σφραγίδα και δυσκολεύεστε, δείτε ένα βίντεο για να σας βοηθήσουμε πατώντας εδώ

Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη και η διαφάνεια στις συναλλαγές του. Διαθέτουμε ένα αξιόπιστο site που σας παρουσιάζει όλα τα προϊόντα άμεσα χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Με το άρθρο αυτό σας δίνω τη δυνατότητα να βελτιώσετε το δικό σας SEO γιατί η γνώση δεν είναι για λίγους. Με την εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να φτιάξουμε μια ιστοσελίδα φιλική προς το χρήστη και τα μυστικά μας (σε εισαγωγικά) θα θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Διαβάστε και φτιάξτε αυτά που σας προτείνουμε και σύντομα θα δείτε και το δικό σας site να ανεβαίνει σιγά σιγά στο Ranking της Google.

 

Με εκτίμηση

Σαμαρτζίδης Σάββας

author-avatar

About Σάββας Σαμαρτζίδης

Ονομάζομαι Σαμαρτζίδης Σάββας και είμαι ιδιοκτήτης της επιχείρησης SavvasPrint από το 2010. Έχω σπουδές στην πληροφορική και στην ανάπτυξη εφαρμογών βάσεων δεδομένων. Επίσης έχω πιστοποιημένο πτυχίο ως ειδικός εφαρμογών με πολυμέσα. Στόχος μου είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη και η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών.